Om AD

Om oss / Om gjenbruk

Datamaskiner, mobiler og andre IT-produkter kan gjenbrukes på nøyaktig samme måte som biler, båter eller sykler. Når du handler hos oss får du mer for pengene og du bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For hver datamaskin som gjenbrukes kan vi redusere utslippene av karbondioksid, spare råvarer og stimulere til en sirkulær økonomi der produktene brukes mer effektivt.

Vi selger brukte datamaskiner og annet IT-utstyr av høy kvalitet fra produsenter som Apple, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo mm.

Samtlige PC-er som du finner i vår nettbutikk er nøye testet, reparert og oppgradert – og selges alltid med minst 1 års garanti og support.

Stor verdi i gjenbruk

Vår filosofi om å forlenge levetiden til IT-produkter handler ikke bare om miljøet, men også om økonomi, kvalitet og sikkerhet. Det handler om å ta vare på verdien av produktene, tenke langsiktig og konsumere smartere. Ved å la IT-utstyret gå til gjenbruk betyr det at du får en enkel, sikker og miljøvennlig styring av produktene.

Samtidig oppstår betydelige sosiale gevinster. Det er stor etterspørsel etter rekonstruerte og testede IT-produkter i flere samfunnsgrupper. Skoleelever behøver f.eks. datamaskiner i utdanning, eller at andre land kan utnytte teknologi som er faset ut i Norge. Produktene du har å gjøre med er dermed en verdifull ressurs for andre.

Å kjøpe eller leie gjenbrukte IT-produkter gir deg alltid mer valuta for pengene. I tillegg har vi gjort det like trygt å handle brukt som å kjøpe nytt med samme ytelse, kvalitet og garanti.

 

Ønsker du å avhende IT-produkter?

Kontakt AD i dag.